مسکونی

مسکونی

طراحی و اجرای استخر، سونا و جکوزی

استخر، سازه اي مصنوعي است كه آب مورد نياز براي مقاصد مختلف را در خود نگه مي دارد. به طور كلي استخرها از نظر كاربري، نوع مصالح به كار رفته در ساخت استخر و موقعيت استخر نسبت به سطح زمين به گروه هاي مختلفي تقسيم بندي مي شوند.طراحی استخر و جکوزی امروزه به یکی از جذابیت های ساختمان های مسکونی، ویلاها، هتل ها و … تبدیل شده است. همچنین چندسالی است در مقیاس بزرگتر ساخت استخرهای شنا در دستور کار بسیاری از ارگان ها ی دولتی و حتی خصوصی قرار گرفته است. علاوه براین از استخرها امروزه به عنوان یک روش درمانی نیز استفاده می گردد. همچنین استخرها و مجموعه های آبی به طور مستقیم با سلامتی افراد در ارتباط هستند.

مراحل ساخت استخر:

همانطور که می دانید، ساخت استخر شامل مراحل طراحی، محاسبه، عملیات اجرایی، عمرانی و تاسیساتی است که انجام صحیح، دقیق و اصولی هر یک بسیار مهم بوده و نیازمند تجربه و علم مربوطه می باشد، که به اختصار مهمترین عناوین و مراحل آن به شرح زیر عنوان می گردد:

1- تهیه نقشه استخر براساس تقاضای کارفرما (نقشه سه بعدی و دو بعدی)
2- تعیین محل از لحاظ جغرافیایی جهت احداث استخر و تصفیه خانه
3- انجام آزمایشات بر روی خاک و دریافت پارامترهای استقامت خاک برای ساخت استخر
4-  محاسبات تاسیساتی شامل:
5-  تعیین جنس و سایز لوله ها و اتصالات با توجه به شرایط آب و هوایی محیطی و خاک
6-  فلودیاگرام و بلوک دیاگرام کلیه مراحل اجرای تاسیسات
7-  تعیین محل تخلیه و بکواش فیلترهای مربوط(استخر یا جکوزی)
8-  طراحی سیستم تهویه مطبوع و دستگاه‌های هواساز
9-  سایزینگ میلگردها
10- نوع و درجه استقامت بتون
11-  سایز شبکه (مش فولادی)
12-  نحوه استفاده از میلگردها (جهت کمتر شدن میزان پرت)
13-  اجرای تاسیسات (مکانیکی و الکتریکی) با در نظر گرفتن شرایط محیطی (در مواردی که استخر روباز می باشد، عمق مناسب و استاندارد از جنبه ضد یخ زدگی)، عایق کاری (برودتی و حرارتی)
14-  اجرای عملیات آرماتوربندی طبق محاسبات صورت گرفته و انجام قالب بندی و بتون ریزی ساخت استخر (با ویبره مناسب بتن)
15-  عایق کاری داخل استخر به اصطلاح آب بندی استخر و تست آب بندی 48 ساعته (لازم به ذکر است در آب بندی استخر هرگز نباید از مواردی نظیر ایزوگام یا قیرگونی استفاده کرد.)
16-  انجام سرامیک کاری استخر (پس از تست حداقل 48 ساعته آب بندی استخر)
17-  اجرای تصفیه خانه و نصب کلیه تجهیزات از پیش طراحی شده استخر
18-  نصب پرژکتورهای داخلی استخر (چراغ استخر) و آب بندی آنها
19-  طراحی، ساخت و نصب تابلو برق مرکزی، جهت فرمان تمامی مراحل تصفیه، تخلیه و بکواش بمنظور ساخت استخر

برای مشاوره با کارشناسان مهندسین مشاور پارس پگاسوز در ارتباط باشید

طراحی سیستم گرمایش مرکزی و گرمایش از کف

با محاسبه گرمایش از کف میتوان بهترین نوع منبع گرمایشی را انتخاب کرده که همین امر سبب افزایش راندمان و گرمادهی مطلوب سیستم بنابه نوع نیاز سازه می گردد. امروزه سیستم گرمایش از کف به عنوان یکی از جدیدترین روش ها و سیستم های طراحی شده در تاسیسات ساختمان است که در بسیاری از کشورها به دلیل این که از مصرف انرژی اضافی ممانعت می کند، بسیار پرطرفدار می باشد. از این جهت که می تواند ۲۵ تا ۳۰ درصد نسبت به سایر تجهیزات در مصرف انرژی صرفه جويی کرده و نیز تا ارتفاع دو متری از سطح زمین را گرم می کند، در محیط های بزرگ بسیار کارآمد و مقرون به صرفه خواهد بود. وجود سقف های بسیار بلند در کارخانه ها، سیلوها، گرما را به دلیل این که هوای گرم سبک تر است بالا برده و هوای سرد پایین می ماند که این مشکل با سیستم گرمایش از کف تا حدود زیادی حل خواهد شد زیرا گرما از کف وارد می شود و تا ارتفاع دو متر از کف را گرم می کند. بنابراین نیاز نیست از تجهیزات بیشتر برای گرم کردن استفاده کرد یا با پکیج و شوفاژ دمای محیط را بالا برد. در کنار صرفه جویی در انرژی در زمان اجرا، پیاده سازی و نگهداری نیز از سایر روش ها هزینه کمتری خواهد داشت. در واقع گرمایش از کف سیستمی است دانش محور که ابتدا باید به دقت طراحی و محاسبه گردد.

برای مشاوره با کارشناسان مهندسین مشاور پارس پگاسوز در ارتباط باشید

طراحی و اجرای تأسیسات مرکزی و تهویه مطبوع

تاسیسات تهویه مطبوع مرکزی سیستم هایی هستند که عمدتا تمامی نیازهای حرارتی ، برودتی، کنترل رطوبت و سایر موارد ذکر شده را تامین کرده و به صورت مرکزی مدیریت می شوند. در این سیستم ها گرمایش و سرمایش مورد نیاز در قسمت هایی بیرون از فضای تهویه شونده مانند موتورخانه یا یونیت های بیرونی نصب شده در پشت بام ، ایجاد و از طریق لوله کشی به یونیت های جاسازی شده در سقف کاذب یا هواساز و فن کویل و… منتقل می شود. چیلر، فن کویل ، هواساز و VRF پر کاربردترین سیستم سرمایش مرکزی و بویلر، فن کویل و هواساز پرکاربردترین سیستم گرمایش مرکزی هستند.

برای مشاوره با کارشناسان مهندسین مشاور پارس پگاسوز در ارتباط باشید

طراحی و اجرای تأسیسات آب و فاضلاب

تأسیسات ساختمانی از نیازهای اساسی یک ساختمان می‌باشد که نقش پررنگی در ساخت ساختمان دارد. تأسیسات ساختمانی اجزای مهم از هر ساختمان را تشکیل می‌دهد که این اجزا مربوط به شرایط حرارتی، دیداری، شنیداری و بهداشتی و غیره که برای راحتی و آرامش ساکنان ساختمان لازم و ضروری می‌باشد را فراهم می‌کنند. هرکدام از این بخش‌ها اصولی برای طراحی و اجرا دارد که باید رعایت شود و درصورتی‌که این اصول و قوانین رعایت نشود نقش آن‌ها در ساختمان بسیار کم‌رنگ می‌شود.به‌طورکلی تأسیسات ساختمان به دو نوع مکانیکی و الکتریکی تقسیم می‌شود و هرکدام از این موارد از زیرمجموعه‌ها و تجهیزات خاصی تشکیل‌شده‌اند. امروزه در ساخت‌وساز ساختمان به ‌ظاهر و نمای آن توجه بسیاری می‌شود، درصورتی‌که با توجه به محدودیت انرژی در کشور، طراحی و کاربرد صحیح تأسیسات مهم‌ترین بخش ساختمان است که نیاز به توجه دارد و کمتر کسی به آن توجه می‌کند.

تأسیسات مکانیکی به‌تنهایی به دو دسته صنعتی و ساختمانی تقسیم می‌شود که بخش‌های صنعتی آن شامل قسمت انتقال آب و فاضلاب می‌شود که این قسمت نیز به انتقال انواع سیالات، تصفیه‌ی آب و فاضلاب، تولید انرژی از حرکت سیال و غیره تقسیم می‌شود.

برای مشاوره با کارشناسان مهندسین مشاور پارس پگاسوز در ارتباط باشید