تجاری و هتل

تجاری و هتل

محاسبه بار سرمایش و گرمایش

تلفات حرارت (افت حرارت) در زمستان از طریق نفوذ هوا (Infiltration) و ورود هوای تازه (Ventilation) و هدایت حرارت (Conduction) از جداره های ساختمان به هوای سرد محیط خارج صورت می گیرد. این تلفات را بار حرارتی (Heat load) می گویند. در واقع بار حرارتی نیاز به حرارت است که دستگاه های گرمایشی باید تامین کنند. عمدتاً محاسبات بار سرمایی و گرمایی ساختمان ها به کمک نرم افزارهای کریر (HAP) و تریس 700 (Trace 700) انجام می گردد.

برای مشاوره با کارشناسان مهندسین مشاور پارس پگاسوز در ارتباط باشید

طراحی و اجرای سیستم های آتش نشانی (اعلام و اطفا حریق)

طراحی سیستم های های آتش نشانی (اعلام و اطفای حریق) یکی از حساس ترین و با اهمیت ترین بخش های طراحی یک ساختمان یا یک مجموعه صنعتی می باشد. به این دلیل که در صورت طراحی غلط علاوه بر امکان به خطر افتادن جان انسان ها، ضررهای مالی فراوان را  نیز به همراه خواهد داشت و برای برخی از ساختمان ها و یا کارخانجات در زمان اخذ پایان کار ساختمان و مجوز از سازمان آتش نشانی، کارفرمایان محترم با مشکلات فراوانی روبرو خواهند شد که این نیز موجب خسارت های مالی فراوانی می گردد.

لذا شرکت مهندسین مشاور پارس پگاسوز با تسلط به قوانین و ضوابط ببن المللی (NFPA ,BS-EN54) همچنین قوانین مربوط به مبحث 3 مقررات ملی ساختمان (حفاظت ساختمان ها در مقابل حریق) و نیز قوانین جاری در سازمان آتش نشانی ایران و در اختیار داشتن کارشناسان و مهندسان با تجربه در این زمینه، به طراحی انواع سیستم های اعلام و اطفاء حریق بر اساس ضوابط سازمان آتش نشانی می پردازد که موجب رضایتمندی مشتریان ما گردیده است. همچنین طراحی بهینه سیستم اطفاء حریق با استفاده از نرم افزارهای هیدرولیکی و تخصصی مانند AUTOSPRINK یا PIPE NET که باعث کاهش هزینه های فراوانی در مصرف لوله و اتصالات و دیگر تجهیزات اطفاء حریق می گردد، توسط کارشناسان این شرکت انجام می پذیرد.

از جمله طراحی های لازم در سیستم آتش نشانی در زیر آورده شده است:

  • طراحی و تصحیح جانمایی سیستم اعلام حریق تمامی ساختمان و صنایع.
  • طراحی و تصحیح جانمایی سیستم اطفاء حریق تمامی ساختمان و صنایع (شبکه خشک و تر).
  • طراحی و محاسبه سیستم شبکه آب افشانه اتوماتیک (اسپرینکلر) جهت تمامی پارکینگ ها، ساختمان ها و صنایع گوناگون.
  • طراحی و محاسبه سیستم فشار مثبت جهت باکس پلکان های فرار در ساختمان.
  • طراحی و محاسبه سیستم تهویه پارکینگ ها.
  • طراحی و محاسبه سیستم شبکه آتش نشانی و فشار لازم شبکه سیستم پمپاژ مربوط به آن.
  • طراحی و محاسبه سیستم کشف و اعلام حریق دستی در بخش های مختلف ساختمان و کارخانجات.
  • طراحی و محاسبه مخزن مورد نیاز جهت آب آتش نشانی.
  • طراحی و محاسبه سیستم پمپاژ اتوماتیک جهت شبکه آب آتش نشانی.
  • طراحی سیستم های اطفاء گازی FM200 , IG55 و CO2 جهت اتاق سرور، دیتا، برق و… .
  • طراحی سیستم های اطفاء حریق با آب و فوم.
  • طراحی سیستم های اعلان حریق F&G
  • طراحی سیستم های نازل اسپری جهت اطفاءحریق مخازن سوخت.

برای مشاوره با کارشناسان مهندسین مشاور پارس پگاسوز در ارتباط باشید

طراحی و اجرای سیستم های کانال کشی (رفت، برگشت و تخلیه)

یکی از روشهاي تامین شرایط آسـایش در یـک محـیط اسـتفاده از سیسـتم هوارسـانی اسـت. در هوارسانی میتوان هواي گرم، سرد، مرطوب و یا رطوبتگیري شده را به فضاي مورد نظر ارسال کـرد و هواي آلوده را تخلیه نمود. سیستمهاي هوارسانی شامل هواسازها، کانالها، دریچههـا ، دمپرهـا، اجـزا کنترلی و غیره میباشد. سیستم کانال شبکه ایست از انشعابات و مسیرهاي دایرهاي یا مسـتط یلی (عمومـا از جـنس صفحات گالوانیزه، آلومینیومی، فایبرگلاس و یا کامپوزیت پلاستیک) که داخل دیوارها، کـف و یا سقف قرار دارد. این سیستم شامل کانالهاي رفت و برگشت هواست. وسیله گرمایش و یا سـرمایش اصـل ی داراي یک فن است که میتواند هواي رفت را به داخل اتاقها هدایت کند. فن میتواند هـوا ي رفت را با استفاده از کانالهاي هواي طراحی شده و از طریق دریچههاي هواي رفت بـه داخـل اتاقها بدمد.

برای مشاوره با کارشناسان مهندسین مشاور پارس پگاسوز در ارتباط باشید

طراحی و اجرای سیستم های حرارت مرکزی (دیگ بخار، منبع ذخیره آب گرم، پمپ و منبع انبساط)

سیستم گرمایش با دیگ آب گرم (دیگ فولادی) بیشترین کاربرد را در تاسیسات گرمایشی ساختمان ها برخوردار می باشد و در طول استفاده انجام شده در طی قرن گذشته از پیشرفت های بسیار خوبی در جهت ارتقای کارآیی سیستم و افزایش راندمان آن صورت گرفته است. این سیستم برای اینکه عمل انتقال حرارت از موتورخانه و سوخت احتراقی به محیط مورد نظر انجام شود ما نیازمند نصب تجهیزات و تاسیسات مخصوص می باشیم که در ذیل بطور خلاصه تشریح می گردند:

۱-بویلر و دیگ آبگرم

۲-منبع انبساط بویلر

۳-پمپ سیرکوله آبگرم

۴-رادیاتور و یا یونیت فن کوئل

۵-کلکتور و شیرآلات تاسیسات موتورخانه

۶-تابلو فرمان بویلر

۷-منبع دوجداره یا منبع کوئل دار

۸-سختی گیر (در برخی موارد)

۹-تجهیزات کنترلی بویلر

۱۰-تاسیسات لوله کشی رفت و برگشت آبگرم

برای مشاوره با کارشناسان مهندسین مشاور پارس پگاسوز در ارتباط باشید

طراحی و اجرای سیستم های سرمایش مرکزی (چیلر، داکت اسپلیت، VRF و هواساز)

مزیت اصلی در طراحی سیستم VRF این است که سیستم های جریان مبرد متغیر VRF قابلیت پاسخگویی به تغییرات بار مورد نظر است. منظور از پاسخگویی به تغییرات بار این است که دقیقا متناسب با نیاز دمایی درخواستی از سوی کاربر و یا تنظیم اتوماتیک عملکرد فن کویل های داخل ساختمان، سیستم کار کرده و انرژی مصرف می کند. در واقع طراحی VRF به گونه ای است که تعدادی یونیت بیرونی (معمولا نصب شده بر روی بام ساختمان) که شامل کندانسینگ (کویل کندانسور)، کمپرسور، موتور برقی، شیر انبساط الکترونیکی و … هستند به چندین یونیت داخلی (فن کویل های نصب شده در داخل ساختمان) که شامل کویل اواپراتور، موتور و فن، ترموستات کنترل دمای محیط و … هستند، با لوله کشی که در آن مبرد (گاز فریون) جریان دارد، به هم متصل می شوند و ویژگی منحصر به فرد این سیستم این است که مقدار مبرد ورودی به هر فن کویل متغیر بوده و دقیقا متناسب با نیاز دمایی هر فن کویل، مقدار دقیقی از مبرد وارد کویل اواپراتور فن کویل می شود تا با هوای دمیده شده توسط فن، تبادل حرارتی انجام دهد. برای اطلاع دقیق تر از ساختار این دستگاه و آشنایی با مزایا و معایب آن، متن VRF را مطالعه نمایید.

برای مشاوره با کارشناسان مهندسین مشاور پارس پگاسوز در ارتباط باشید