بیمارستانی

بیمارستانی

طراحی و اجرای سیستم آبرسانی و فاضلاب

یکی از مهمترین  مشکلات  در شبكه  فاضلاب بيمارستاني  مسئلهء خروج و نشت هوا و گازهای الوده  از شبکه فاضلاب  به داخل فضای ساختمانها میباشد . چیزی که در اماکن غیر درمانی شاید اهمیت چندانی نداشته باشد ٬ لیکن در اماکن  درمانی به دو دلیل اصلی (نوع گاز فاضلاب خروجی  –  ظرافتهای سلامتی بیماران) بسیار مهم و در مواقعی نظیر اپیدمی ها و یا شیوع عفونت های بیمارستانی ٬ کاملا حیاتی میباشد.

طراحی و اجرای سیستم امحاء زباله

فعالیتهای بهداشتی و درمانی، زباله هایی را تولید می کند که می تواند تاثیرات زیادی بر بهداشت و سلامت جامعه داشته باشد. میزان خطر ناک بودن بسیاری از این زباله ها بیشتر از زباله های خانگی نیست. با این وجود برخی گونه های زباله های حاصل از فعالیتهای بهداشتی درمانی برای بهداشت و سلامت خطرات بیشتری دارند. این گونه ها عبارتند از: زباله های عفونی (۱۵% تا ۲۵% از کل زباله های ایجاد شده) از این میان اشیاء تیز (۱%)، اندامهای بدن (۱%)،‌مواد شیمیایی و دارویی (۳%)، مواد رادیو اکتیو و سیتوتوکسیک و دماسنج های شکسته (کمتر از ۱%) را تشکیل می دهند. اگر چه میزان تولید زباله های حاوی اشیا نوک تیز بسیار کم است، اما این گونه زباله ها بسیار عفونت زا هستند، دفع نا مناسب این گونه زباله ها، کاربران امور بهداشت، کارگران جمع آوری زباله و کل جامعه را در معرض عفونت قرار می دهد. سر سوزن ها و سرنگهای آلوده خطر بسیار جدی محسوب می شوند، زیرا ممکن است این سر سوزن ها از میان زباله ها جمع آوری و دوباره مورد استفاده قرار گیرند.

طراحی هواساز هایژنیک

طراحی هواساز هایژنیک

هواسازهای هایژنیک یکی از وسایل تهویه مطبوع است که بشتر در مکان های حساس مثل بیمارستان ها، مراکز دارویی، پژوهشگاه ها، مکان های بهداشتی و در برخی از موارد در گلخانه ها و فضاهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. مهم ترین تفاوت یک هواساز هایژنیک با یک دستگاه هواساز معمولی، در سیستم فیلتراسیون هوای آن خلاصه می شود. در هواسازهای هایژنیک با بهره گیری از سه لایه فیلتراسیون متفاوت، هوای بیرون تا 99/99 درصد پاک سازی شده و پس از تصفیۀ کامل به محیط داخل ورود پیدا می کند. در مکان هایی که نیاز به هوای پاک (Clean air) دارند، مثل فضاهای آزمایشگاهی و بیمارستانی اغلب از این سیستم ها استفاده می شود.

طراحی سیستم گازهای طبی

طراحی سیستم گازهای طبی

سیستم های گاز های طبی بیمارستانی از مهمترین و حیاتی ترین تجهیزات در مراکز درمانی محسوب می شود و شامل سیستم تامین اکسیژن، هوای فشرده ، وکیوم مرکزی ، سیستم جمع آوری گاز های بیهوشی و سایر تجهیزات پایین دستی آن مانند منیفولد و لوله کشی ها و اوتلت می باشد.مدیران مراکز درمانی باید در تهیه، نصب ، راه اندازی، راهبری و نگهداری سیستم های گاز های طبی نهایت دقت را داشته باشند تا ضمن جلوگیری از هدر رفتن منابع مالی، تضمین لازم جهت تداوم در کارکرد و طول عمر بیشتر این نوع تجهیزات را برای مراکز درمانی مهیا نمایند. طبیعتاً مراجعه به استاندارد های به روز بین المللی و ملی ایران که در بخش هر محصول به آن اشاره شده است، اصلی ترین مرجع و معیار انتخاب صحیح تجهیزات فوق خواهد بود.

طراحی و اجرای سپتیک فاضلاب

سپتیک تانک، مخزن کوچک نگهداری است که از آن به جهت ته نشینی فاضلاب استفاده می گردد که بابت ایجاد زمان ماند طولانی مدت، فاضلاب موجود در مخزن سپتیک تحت تاثیر باکتری های غیر هوازی موجود در مخزن قرار گرفته شده و به فرمت معلق در خواهد آمد. ایجاد سرپوش برای مخزن سپتیک تانک از این بابت صورت می گیرد که باعث جلوگیری از بوی نامطبوع فاضلاب گردد و با توجه به اهمیت مخزن سپتیک در جهت جلوگیری از کاهش آلودگی فاضلابی محیط زیست، از این دستگاه به عنوان یک راه حل موقت جهت دفع و تصفیه فاضلاب استفاده می شود. تمام اتفاقاتی که در مخزن سپتیک انجام صورت می گیرد شامل تصفیه مقدماتی فاضلاب که به آن ته نشینی می گویند می باشد.

طراحی سیستم اعلام و اطفا حریق

طراحی و اجرای سیستم اعلام و اطفا حریق

سیستم های اعلام و اطفا حریق به اختصار سیستم اعلام حریق نامیده می شوند و مسئولیت کشف  حریق را بر عهده دارند، این سیستم ها دارای اهمیت بسیاری می باشند و عدم تجهیز و نصب این امر مهم باعث بروز خسارات جانی و مالی جبران ناپذیری می‏گردد لذا نظارت بر اجرای صحیح دستورالعمل ، تست، نگه داری و سرویس دوره ای سیستم از اهمیت بالایی برخوردار است.

برای مشاوره با کارشناسان مهندسین مشاور پارس پگاسوز در ارتباط باشید